Kjøpe rammer til grafikk?

 

Rammer i billedkunst oppsto på samme tidspunkt som oljemalerier og freskomalerier, hvor rammer skulle beskytte maleriene, samtidig som rammene skulle ligne en vindusramme for gi inntrykk av at bildet var et utsnitt av en større virkelighet. I dag er rammer brukt for å skape det personlige preget av kunstverket. I praksis er rammer et redskap for interiør, både for hus og hjem, men også for kontorlokaler. Riktige rammer gir rom det personlige aspektet, men skaper også energi og gir rommene mer liv.

Har du kjøpt kunstmaleri eller annen grafikk som er på papir og trenger rammer og innramming, kan du trygt ta kontakt med oss i Galleri Artifix. Vi er spesialister på innramming og for oss er rammer vår måte å forme kunstverket med vårt personlige preg i presentasjonen. 

 

Konstruksjon av rammer

Bilderammer er stortsett laget av tre, men vi har også høy kompetanse på rammer i plast, stein, MDF eller andre materialer. Den vanligste måten å lage en bilderamme på, er å sette fire biter treverk med stifter eller lim slik at de utgjør en firkant med 90 graders vinkler. Vi har kompetansen på flere vinkler. Videre har som regel en bilderamme et glass i front og en bakplate i papp som er festet med flinner på baksiden for å holde glass og bilde på plass.

Som eksperter på kunst hjelper vi deg med å finne riktige rammer ut fra det personlige preget du ønsker å gi kunstverket du har kjøpt. Trenger du nye rammer kan vi lage det du måtte ønske! 

Vi har årevis med erfaring og vet ganske raskt hva som skaper ditt personlige uttrykk. 

 

Du finner oss på St.Hanshaugen og Sagene i Oslo.

Vi ønsker deg velkommen!